munkatársak

Mgr. Szőcs Kálmán (igazgaztó)

Mgr. Szőcs KálmánTanulmányai befejezését követően gyülekezeti lelkészként szlogált, 1992-ben a Nádej-Reménység Szociális Alapítvány egyik megalapítója, majd a nonprofit szervezetté átalakult reszocializációs központ igazgatója.

Teológiai végzettségét már a kezdeketektől fogva bővítette a szenvedélybetegségekről szóló ismeretekkel – együttműködve szakemberekkel, tanulmányozva a szakirodalmat, megismerve a vonatkozó jogszabályokat, ill. szakmai képzéseken, pszichológiai tréningeken való részvétellel.

Mgr. Szőcs Gizella (szociális munkás asszisztens, a felügyelőtanács tagja)

Mgr. Szőcs GizellaA tanulmányai befejezése után szintén gyülekezeti lelkészként szolgált, a Nádej-Reménység Szociális Alapítvány másik alapító tagja.

Az első években a szervezet munkatársa, 1997-től szociális munkásként dolgozik a reszocializációs központban: terápiás csoportokat vezet, segíti a klienseket ügyeik elintézésében.

Tóth Zsolt (a felügyelőtanács tagja)

Tóth ZsoltÉpítőipari magánvállakozó,

1997-től a Nádej – Reménység n. o. felügyelőtanácsának tagja, a felépült (absztináló) kliensek képviselőjeként.

dr. jur. Szőcs Dávid (szociális munkás, a felügyelőtanács tagja)

Szőcs DávidTanulmányait 2012-ben fejezte be a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán Budapesten. Végzettsége honosításáról a pozsonyi Komensky Egyetem adta ki a határozatot.

2012 októberétől abszolvens gyakorlat keretében segítette a szervezet munkáját, 2013 áprilisától pedig a szociális tanácsadó és szociális munkás munkakörét tölti be.

Szabó Katalin (pszichológus)

Szabó Katalin2014-ben végzett a Károli Gáspár Református Egyetem Klinikai- és egészségpszichológia szakán Budapesten. Emellett mentálhigiénés segítő szakembernek tanul.

2016 szeptemberétől dolgozik az intézményben, mint pszichológus, ahol egyéni beszélgetéseket és csoportterápiákat tart.

Tóth Péter (adminisztratív alkalmazott)

Tóth PéterElektrotechnikai végzettségét elektronikus számítógépes rendszerek szakirányon szerezte.

2001-ben lépett be polgári szolgálatosként központunk munkájába, és a következő évtől kezdve a Nádej – Reménység n. o. adminiszratív-technikai munkatársa.